Thursday, July 5, 2012

dantel örnekleri

Latest Posts on: dantel örnekleri
Retrieved latest 5 posts at: http://www.elislerim.net/feed

havluya kurdela nakışı süsleme

Yapılısı: Beyaz havlu üzerine renkli kurdelalar ile süslenmiş güzel bir havlu modeli. Özellikle çeyiz için tercih edilen kurdela işi havlu modelimizi Bolu Halk Eğitim Kursiyerleri işlemiştir. Beğenerek sizler için fotoğrafladım. Umarım beğenirsiniz. Kurdela işi tekniği kategorimizde ayrıntılı yapılışını bulabilirsiniz...


Posted on 5 July 2012 | 1:29 am




çilekli dantel örneği

Yapılısı:Çilekli dantel örneği kalın dantel ipi ile 20 numara tığla örülür. Kenar kısmından zincir üzerine kutucuklar ile başlanır. Devamında dolgu ve kutucuklar model takibi ile örülür. Dantelimiz çarşaf danteli, pike, karyola takımı, nevresim danteli gibi farklı şekillerde uygulanabilir. Çeyiz için farklı ve güzel d..


Posted on 4 July 2012 | 2:51 am




kurdela nakışı salon takımları

Yapılısı:İnce keten kumaş üzerine kurdela nakışı tekniği ile işlenen bu harika salon takımı Bolu Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından işlenmiştir. Çok beğenerek sizler için fotoğraflandırdım. Umarım sizlere model olur beğenirsiniz. Kurdela nakışı yapılışı kurdela işi tekniği kategorisinde ayrıntılı anlat..


Posted on 27 June 2012 | 2:46 am




dantel vitrin takımı modeli

Yapılısı: Yeni bir vitrin takımı örneği. Modelimiz için ince dantel ipi ve 21 numara tığ kullanabilirsiniz. Motifler halinde örülüp birbirine eklenerek örülür. Ortaları sıkıyneli motifler şeklinde olup kenarlarına çarklı motifler örülerek eklenir. Netten beğenerek aldığım bu vitrin takımı peçetesini umarım beğenirs..


Posted on 26 June 2012 | 3:08 am




küçük çiçekli oya örneği

Yapılısı: Küçük çiçekli güzel bir oya örneği. Salon takımı kenarına yapılmış olan oyayı isterseniz yazma, tülbent, yemeni gibi örtü kenarınada yapabilirsiniz. Önce oyayı yapacağınız örtünün kenarına 3 zincirle dolamadan batarak kıyı gidilir. Sonra üzerine 5 zincir örüp son zinicire küçük bir örümcek çekip d..


Posted on 25 June 2012 | 1:51 am

No comments:

Post a Comment